Du får ett naturligt resultat om du väljer att köpa ett kvalitetshår (virgin remyhår) som är likt ditt egna hår, vad gäller färg och struktur. Eftersom alla människor har olika hår finns det en hel djungel av löshår så därför gäller det att hitta ett hår som bäst påminner om det som växer på ditt eget huvud.

Det finns keratinslingor med rakt löshår som passar dig med naturligt rakt hår, vågigt löshår/bodywave som passar dig med självfall i håret och lockigt löshår som passar dig med lockigt hår.

Du ska välja en färgnyans på keratinslingorna som matchar färgen på ditt eget hår. Om du har slingat hår bör du köpa de färdigslingade keratinslingorna, vill du ha en väldigt markant slingeffekt ska du köpa enfärgade slingor i olika nyanser. Om du vill få skiftningar i ditt hår kan du köpa minst två färger, i olika nyanser av kallare/varmare toner, men som ändå är i samma färgskala som ditt eget hår. Har du en mörkare färg i hårbotten bör du köpa ett löshår med ombre eller utväxt (root colour) för bästa matchning.

För att få ett så naturligt slutresultat som möjligt rekommenderar vi dig starkt att få håret inklippt i förlängningen. Att klippa in både ditt egna hår i förlängningen och tunna ut löshåret gör en stor skillnad för slutresultatet och hur löshåret rör sig.