INFÖR BESÖKET

Inför isättningen:

Tänk noga igenom hur du önskar att ditt hår ska se ut. Man kan placera slingorna på olika sätt för att uppnå olika resultat, därför är det viktigt att du har en klar vison som du kan förmedla till oss när vi konsulterar innan påbörjad hårförlängning. Tänk igenom om du vill ha många slingor framtill på sidorna och hur pass långt fram (nära hårlinjen) du vill att vi sätter slingorna.

Dubbelkolla att det är rätt hår du har inhandlat. Kolla på alla förpackningarna så att keratinslingorna är i rätt färg, längd, kvalité och att antalet stämmer.

Medtag äkta löshår i önskat antal keratinslingor. Vi utför endast isättningar av keratinslingor med 100% människohår. Ha gärna med några extra slingor ifall det skulle behövas. Se till att det är 100% äkta keratinvax fästen på dina slingor då de flesta företag säljer keratinslingor med utblandat vax som inte alls håller som de ska.

Ha hår som åtminstone är 15 cm långt. För att kunna fästa keratinslingorna och för att resultatet ska bli snyggt måste ditt hår vara minst 15 cm långt.

♥ Ha gärna uttunnat hår. Det är en fördel om ditt hår är uttunnat och inte rakt avklippt i topparna. Annars kan vi tunna ut dina toppar mot en liten avgift på 100 kr.

♥ Ha nytvättat, torrt och icke nybehandlat hår. Lägg inte balsam, olja eller inpackning i hårbotten när du tvättar håret inför det bokade besöket. Extensions ska aldrig appliceras på ett otvättat, fettigt eller fuktigt hår eftersom det ger ett dåligt underlag för keratinvaxet att fästa på. Färga inte håret eller behandla det (t.ex. keratinbehandling eller Olaplex) precis innan eller direkt efter isättningen.

♥ Medtag jämna pengar eller swisha. Om du önskar betala med kontanter, ha då med dig rätt summa eftersom vi inte växlar dina pengar.

Efter isättningen:

Vänta i minst 2-3 dagar innan du tvättar håret. Vaxet måste ha den tiden på sig för att härda och försluta sig om hårstråna ordentligt. Trotsar du detta kommer fästena sitta dåligt och då kommer du fälla mycket hår och i värsta fall tappa slingor i förtid.

♥ Inhandla hårprodukter till ditt nya löshår. Förbered dig själv genom att köpa bra produkter som är lämpade för just löshåret och vaxfästena. Vi rekommenderar dig att inskaffa; en utredningsborste (t.ex. "Tangle Teezer Wet Detangler"), ett alkohol-, olje-, silikon- och gärna sulfatfritt schampo (utan mjukgörande ingredienser), ett djupt återfuktande balsam, fuktgivande inpackning, hårolja, ett utredande balsamspray och gärna en värmeskyddande produkt.

Följ alltid alla skötselråd. Om du vill att din hårförlängning med keratinvax ska vara så länge som bara möjligt måste du vara beredd på att lägga ner mycket tid och omsorg på att ta hand om löshåret och fästena.