OM OSS

Vi är två systrar som bor i Stockholm och som båda har ett stort och engagerat hårintresse. År 2009 vistades vi i Kalifornien och det var också då vi introducerades till keratinextensions. Under vistelsen blev vi upplärda av en extensionstylist och frisör från Beverly Hills och därigenom har vi fått gedigna erfarenheter av att arbeta med att förlänga hår med keratinvax metoden. Vi gör både isättningar och borttagningar av keratinslingor.

Med god erfarenhet inom arbetet har vi möjlighet att möta våra kunders alla önskemål. Vi är mycket måna om att göra våra kunder nöjda och är alltid väldigt noggranna när vi sätter in håret, att benan och avstånd ska vara korrekt så att ingen slinga syns samt att fästena blir små och platta. Att våra kunder ska bli nöjda med sin hårförlängning hos oss är vår högsta prioritet och vi är alltid lika tacksamma för frågor och respons, så tveka inte att ta kontakt vid intresse! 

Så arbetar vi

Vi tar bara emot kunder som har eget löshår och det innebär att våra kunder själva ansvarar för att ta med sig keratinslingor utifrån egen preferens, vad gäller antal, längd, färg, kvalité osv., till det bokade besöket. Du kan även överlämna hårträns eller gamla slingor som du vill återanvända så att vi kan göra nya slingor av håret. Tänk i så fall på att köpa refill keratinvax bitar eller låt oss stå för vaxet mot en avgift, se vår prislista. Vi använder bara 100% äkta italienskt keratinvax som ger starka och hållbara fästen.

Vi fäster slingorna i rader på huvudet med en värmetång som smälter samman keratinslingan i ditt egna hår. För att vaxfästena ska bli mer bekväma att ha i håret brukar vi klippa av en bit av fästet så att det blir mindre och sedan använder vi en speciell tång för att klämma ihop vaxet till platta fästen. Eftersom vi alltid jobbar tillsammans med hårförlängningen sparar vi tid och effektiviserar arbetet. Om du är intresserad av att snabbt få längre och tjockare hår har vi alltså lösningen, hör av dig så hjälper vi dig gärna! ♥