KONTAKTA OSS

Frågor

Är det något du undrar över? Svar på många av de vanligaste frågorna och funderingarna hittar du under sidorna FAQs, Inför besöket, Skötselråd och Vi rekommenderar.

Hittar du inte svaret på din fråga så är du varmt välkommen mejla oss på kontakt@bundlesofhair.se! Du når oss snabbast på mejlen eller via sms.

Boka tid

Boka tid hos oss först när du väl har köpt löshåret och har det i din ägo. Företagen levererar inte alltid inom tidsramen de uppger eller ibland kan det bli något fel med din beställning, därför vill vi att du bokar tid först när du väl har håret hemma i din ägo.

Uppge hur många keratinslingor du önskar att sätta in/ta ut och om du vill ha en (in)klippning i samband med hårförlängningen. Berätta gärna om du har några specifika önskemål, exempelvis om du vill att vi delar slingorna i hälften för att du har tunt hår på sidorna. Ge flera exempel på tider då du kan komma så ska vi finna en passande tid. 

Notera, om du vill att vi tillverkar nya keratinfästen från hårträns, tejphår, microringar eller gamla keratinslingor så sker avlämningen av håret vid ett avtalat tillfälle innan bokad tid för isättningen.

Adressen tillsammans med viktig info får du i ett sms som vi skickar ut till dig vid tidsbokningen.

Avboka tid

Avboka en tid så långt i förväg som möjligt för att visa hänsyn till vår planering och andra kunder, dock allra senast 24h innan inbokat tillfälle.

Om du inte kommer till en avtalad tid eller avbokar sista minuten kommer vi att dokumentera detta. Sker detta upprepade gånger har vi rätt att neka dig tid i framtiden. Tänk därför igenom och kolla din planering noga innan du bokar en tid!

 

tidsbokning@bundlesofhair.se

Sms:a gärna eller ring oss på 072- 717 44 57