KONTAKTA OSS

Frågor

Är det något du undrar över? Svar på många av de vanligaste frågorna och funderingarna hittar du under flikarna ”FAQs”, ”Inför besöket”, ”Skötselråd” och ”Vi rekommenderar”.

Hittar du inte svaret eller är du kanske sugen på att boka en tid så är du varmt välkommen att höra av dig! Du når oss snabbast på mejlen eller via sms, har vi tid över så ska vi försöka svara om du ringer också. Vi svarar dig mellan kl. 10-19 alla dagar i veckan.

Boka tid

Boka tid hos oss först när du väl har köpt löshåret och har det i din ägo. Många företag levererar inte inom tidsramen de uppger eller så kan det bli något fel med din beställning, därför vill vi att du bokar tid först när du väl har håret hemma i din ägo.

Uppge hur många keratinslingor du önskar att sätta in/ta ut och om du vill ha en (in)klippning i samband med hårförlängningen. Berätta gärna om du har några specifika önskemål, exempelvis om du vill att vi delar slingorna i hälften för att du har tunt hår.

Notera, om du vill att vi tillverkar nya keratinfästen på hår från träns eller gamla keratinslingor så sker avlämningen av håret och ev. keratinvax vid ett separat tillfälle innan bokad tid för isättningen.

Adressen tillsammans med viktig info får du i ett sms som vi skickar ut till dig vid tidsboknings tillfället.

Avboka tid

Avboka en tid så långt i förväg som möjligt för att visa hänsyn till vår planering, dock allra senast 24h innan inbokat tillfälle. Om du inte kommer till en avtalad tid eller avbokar sista minuten kommer vi att dokumentera detta. Sker detta upprepade gånger har vi rätt att neka dig tid i framtiden. Tänk därför igenom och kolla din planering noga innan du bokar en tid!

 

kontakt@bundlesofhair.se tidsbokning@bundlesofhair.se

Sms:a gärna eller ring oss på 072- 717 44 57