VI REKOMMENDERAR

Hårvårdsprodukter vi gillar

Från vänster till höger. 

OUAI Repair Shampoo, ett återfuktande schampo för löshåret (använd inte i hårbotten där vaxfästena sitter) som vi använder när löshåret känns torrt eller behöver tvättas ordentligt.

OUAI Repair Conditioner, ett bra fuktgivande balsam som återfuktar löshåret och håller det lent.

NIOXIN Cleanser Shampoo Step 3, ett superschampo som gör ditt hår riktigt rent och samtidigt stimulerar hårsäckarna. Perfekt att använda under tiden du har i extensions så att du på sikt kan trappa ner i antalet keratinslingor.

MACADAMIA Natural Oil Deep Repair Masque, en fet inpackning som mjukgör löshåret så att det blir följsamt, lent och trasselfritt igen. Undvik att använda denna inpackning i hårbottnen och nära fästena.

EVO Day Of Grace Leave-In Conditioning Spray, ett superbra lätt balsamspray du applicerar på handdukstorrt hår efter dusch för att göra håret enklare att reda ut och den förbereder håret inför styling.

Stylingprodukter vi gillar

Från vänster till höger.

OGX Renewing Argan Oil Of Morocco Penetrating Oil, en återfuktande hårolja som bäst appliceras genom att värma oljan mellan händerna innan du drar oljan igenom hårlängderna. Fungerar lika bra i blött som torrt hår.

OUAI Hair Oil, en mjukgörande och glansgivande olja som eliminerar frizz och doftar himmelskt. Funkar bra på både blött och torrt hår.

GHD Heat Protect Spray, ett måste innan du börjar använda värmeinstrument. Om du har tunt hår som lätt blir fett, spraya några gånger i handflatan och dra igenom ditt hår istället för att spraya direkt i håret. Fokusera produkten speciellt i hårlängderna och topparna där håret är som mest slitet.

SACHAJUAN Volume Powder Spray, ett grymt volymspray och torrschampo i ett. Sprayet absorberar allt fett från hårbotten och skapar samtidigt volym. Applicera gärna lite i längderna också för ett mer levande hår. Orginal varianten passar dig med ljust hår, en mörk variant finns också. Matterande på håret.

OUAI Wave Spray, det mest skonsamma saltsprayet på marknaden. Framhäver textur i håret utan att det blir stelt eller uttorkat. Kan användas på blött hår, torrt hår, innan styling med värmeinstrument eller efter styling för att framhäva texturen du skapat i håret. Perfekt att ha med i väskan för instant touch-ups!

FINLEY Hair Powder, ett volumpuder som du applicerar precis där du vill ha lite mer volym och för att slippa en fet hårbotten. Matterande på håret och skapar mer textur i håret, vilket är praktiskt för håruppsättningar. Finns i flera färger för att matcha din hårfärg.